Wij - het team/bestuur van Stichting Collie en Co in Nood heten
jullie hartelijk welkom hier .....

.......waar je niet alleen Collies en Shelties vindt maar ook andere dieren die een nieuw thuis zoeken. Wij hebben onze stichting (opgericht op 06.12.2002) uit eerbetoon opgedragen aan Jana(†), omdat haar verleden een typisch voorbeeld is van het lot van zoveel verwaarloosde c.q. mishandelde honden. Wij willen de hier voorgestelde dieren helpen een goed tehuis te vinden. Jullie vinden bij ons dieren die in asielen en/of stichtingen verblijven, maar wij nemen op en herplaatsen ook zelf honden die niet meer bij de baasjes kunnen blijven..

Neem gerust een kijkje op Doelstelling en op Contact vind je alles over onszelf en de bankgegevens van de stichting voor wie er naar op zoek is ;-)


Informatie voor U !
Info over donaties en schenkingen/testamenten
U wilt graag doneren ten goede van onze dieren?
Klk hier om, te doneren aub

+++ ..... Wij wensen u een fijne dag :-) ! ..... +++Van deze website/pagina's mag door derden niets gekopieŽrd en/of gebruikt worden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van stichting Collie & Coin Nood. Disclaimer: De stichting kan en mag niet wettelijk aansprakelijk gesteld worden voor het zonder toestemming plaatsen van haar link elders.De aanwezigheid van haar link op andere websites houdt niet automatisch een samenwerkingsverband in.

© Copyright Stichting Collie & Co. in Nood 2002 - 2022

HOME